Zabavajte se in bodite za to celo nagrajeni!

Vstopite v elitni svet »Casinò Larix Elite« Player´s Cluba!

Člani kluba zvestobe »Casino Larix Elite Player's Club« so poleg ostalih ugodnosti deležni tudi posebnih ugodnosti v Gostilni & pizzeriji Bor.

Članstvo v »Casinò Larix Elite« Player´s Clubu je popolnoma brezplačno! Na recepciji Casinò Larix igralnega salona boste z izpolnitvijo pristopne izjave in predložitvijo veljavnega osebnega dokumenta s fotografijo prejeli člansko kartico, s katero boste lahko med igro na svojem najljubšem igralnem avtomatu ali elektronski ruleti zbirali točke.

Kaj prinaša »Casinò Larix Elite« Player´s Club članu?

S članstvom v »Casinò Larix Elite« Player´s Clubu imate možnost, da ste deležni prav posebnih ugodnosti. Bodite nagrajeni za svojo igro na igralnih avtomatih!

Včlanite se v »Casinò Larix Elite« Player´s Club, zbirajte točke in uživajte v naslednjih ugodnostih:
- FREE PLAY - zamenjaj točke za igralni listič
- ugodnosti in popusti pri izbranih ponudnikih storitev
- pridobite kupone za sodelovanje v nagradnih igrah
- boni za kosila in večerje v izbranih restavracijah
- možnost rezervacije igralnega avtomata
- prioritetno obveščanje o posebnih promocijskih akcijah v igralnem salonu

Kako se zbirajo točke v »Casinò Larix Elite« Player´s Clubu?

Vstavite kartico »Casinò Larix Elite« v za to predviden čitalec na katerikoli igralni napravi, tako avtomatu kot elektronski ruleti.

Da je kartica pravilno vstavljena, vas na to opozori pozdravno sporočilo na igralni napravi. V kolikor se na zaslonu pozdravno geslo ne pojavi, kartico ponovno vstavite v čitalec in počakajte na pozdravno informacijo, sicer pa poiščite pomoč pri osebju igralnega salona. V času igre mora biti kartica neprekinjeno vstavljena v čitalec igralne naprave. Če se odločite za igro na drugi igralni napravi, kartico preprosto vzamete iz čitalca in jo vstavite v čitalec tiste igralne naprave, na kateri želite igro nadaljevati.

Član kluba »Casinò Larix Elite« točke pridobiva z igro na igralnem avtomatu ali elektronski ruleti in jih lahko unovči za igralni listič ali si izbere storitve, ki so ekvivalentne zbranim točkam. Torej, več igrate, več dobite!

Zbrano število točk vam ne prinaša le vedno več ugodnosti, pač pa si z njimi ustvarjate tudi svoj status v »Casinò Larix Elite« Player´s Clubu, ki je tudi merilo za določanje koristi, ki ste jih kot član deležni. Z včlanitvijo v klub si boste istočasno pridobili »Member Status«, ki pa ga boste z igro lahko nadgradili v »Gold«, »Platinum« ali »Exclusive« status. Ugodnosti ter koristi hierarhično naraščajo in prinašajo privilegije, ki ste jih lahko deležni le s članstvom v

TOP